Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii.

GLOBINVEST

GLOBINVEST

Presedinte Dl. Mihai BULIGA


Adresa

Str. Universitatii nr.3, et. 2, ap. 23, cod 400091 

Cluj Napoca
Romania

glob@globinvest.ro


Contact

glob@globinvest.ro

+40-264-595925

+40-264-595925

http://www.globinvest.ro

Lista de fonduri

  1. 1

   Fondul deschis de investitii Transilvania

   Infiintat in 1996, este un fond deschis de investitii care plaseaza o pondere majoritara din resursele atrase in obligatiuni, actiuni cotate, titluri de stat si depozite bancare.

  2. 2

   Fondul deschis de investitii Napoca

   Infiintat in 2001, este un fond deschis de investitii care plaseaza o pondere majoritara din resursele atrase in actiuni cotate pe piete reglementate din Romania.

  3. 3

   Fondul deschis de investitii TehnoGlobinvest

   Infiintat in 2006 sub denumirea de Globinvest – Fondul De Actiuni Privat Transilvania, ca fond de tipul Alte Organisme de Plasament Colectiv (AOPC) specializate in investitii in actiuni, in 2016 a fost transformat in fond deschis de investitii care plaseaza o pondere majoritara din resursele atrase in actiuni cotate pe piete reglementate din statele membre UE, cu precadere din sectoarele tehnic si energetic.

  4. 4

   Fondul deschis de investitii SanoGlobinvest

   Infiintat in 2019, este fond deschis de investitii care plaseaza o pondere majoritara din resursele atrase in actiuni cotate pe piete reglementate din statele membre UE, cu precadere din sectoarele farmaceutic, alimentar si bunuri de consum.

  5. 5

   Fondul deschis de investitii GlobUS BlueChips

   Infiintat in 2020, este fond deschis de investitii care plaseaza o pondere majoritara din resursele atrase in actiuni cotate pe piete reglementate din Statele Unite ale Americii, cu precadere in actiuni emise de cele mai renumite companii americane.

  6. 6

   Fondul deschis de investitii Globinvest Bonds

   Infiintat in 2021, este un fond deschis de investitii care plaseaza o pondere majoritara din resursele atrase in obligatiuni, titluri de stat, depozite bancare si actiuni cotate cu o politica clara de distribuire de dividende.

  7. 7

   Fondul deschis de investitii Globinvest Food

   Infiintat in 2022, este fond deschis de investitii care plaseaza o pondere majoritara din resursele atrase in actiuni cotate pe piete reglementate din statele membre UE, cu precadere din sectorul alimentar si conexe.

  8. 8

   Fondul Privat Comercial

   Infiintat in 2003, este un fond de tipul Fond de Investitii Alternative, cu o politica de investitii permisiva, care plaseaza o pondere majoritara din resursele atrase in actiuni cotate cu o politica clara de distribuire de dividende, obligatiuni municipale sau corporatiste, depozite bancare.

  9. 9

   Professional Globinvest

   Infiintat in 2021, este un fond de tipul Fonduri de Investitii Alternative destinat Investitorilor Profesioanali (FIAIP) deschis, specializat in investitii in actiuni.

Nothing Found