Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii.

OTP Asset Management

OTP Asset Management

Director General dl. Dan Marius Popovici


Adresa

B-dul Dacia nr.83, 020052

Bucuresti, sector 2

Romania

office@otpfonduri.ro


Contact

office@otpfonduri.ro

+40-31.3085550

+40-31.3085555

www.otpfonduri.ro

OTP Asset Management Romȃnia este membră a OTP Group şi a fost fondată în anul 2007, iar în prezent se află în topul celor mai importanţi administratori din România. Acţionarul majoritar, OTP Fund Management, este lider de piaţă în Ungaria, cu experienţă de peste 20 de ani în administrarea fondurilor de investiţii. OTP Asset Management Group administrează la nivel european 5.4 miliarde de Euro, în peste 90 de fonduri de investiţii.
OTP Asset Management Romȃnia are ca scop satisfacerea nevoilor clienților săi, oferind produse de înaltă calitate și cele mai bune servicii de consultanță financiară. Compania administrează o gamă variată de fonduri de investiţii, oferind investitorilor o paletă investiţională diversificată, atât din punct de vedere al tipului de investiţie (acţiuni, titluri de stat, obligaţiuni), cât şi al monedei de investiţie (LEI, EURO, USD) potrivite pentru a îndeplini cele mai diverse obiective financiare ale clienţilor săi. Datorită caracterului inovator concentrat pe dezvoltare, compania a fost multiplu premiată de-a lungul activităţii sale.
Un pilon important al strategiei companiei este implicarea activă în proiecte dedicate cresterii nivelului de educatie financiară. In acest sens, ne alaturam echipelor Bursei de Valori București, Fundatiei Dreptul la Educatie, OTP Bank Romania, etc., cu scopul de a crește gradul de conștientizare catre investiții pe termen lung, prin fonduri de investitii.
Inca de la lansare si pana in prezent, compania a crescut în mod constant, centrul preocupărilor sale il reprezintă generarea de noi moduri prin care clientii sa fie cat mai bine deserviti. Pe viitor, compania intentioneaza sa completeze portofoliul de fonduri, cu scopul de a aduce clientilor sai, o gama variata de produse, diversificate din punct de vedere geografic și al monedei, cautand să ofere performanțe solide pentru a satisface așteptările clienților și nevoile acestora in continuă schimbare.

Lista de fonduri

Administreaza fondurile deschise:

   1. 1

    OTP ComodisRO

    OTP ComodisRO este un fond deschis de investitii denominat în LEI cu o politicã de investiții orientatã preponderent în depozite bancare, instrumente cu venit fix, certificate de depozit, titluri de stat, obligatiuni (corporative, municipale, de stat), etc.  Acesta este recomandat investitorilor cu profil de risc scazut. Fondul va investi in depozite bancare, certificate de depozit si titluri de stat, pana la un maxim de 100% din activele sale si in obligatiuni corporative, municipale, de stat, pana la un maxim de 50%.
    Fondul deschis de investitii OTP ComodisRO ofera randamente stabile, chiar si pe perioade scurte de investitii de minim 1 luna, iar accesul la investitie se poate face oricand. De asemenea, investitorii  beneficiaza de un portofoliu diversificat de instrumente financiare, la care altfel nu ar avea acces cu o investitie minima.
    COMISIOANE
    Comision de subscriere: Zero
    Comision de rascumparare: Zero
    Comision de administrare: 1.10% pe an (0.0917%/ luna).

   2. 2

    OTP Obligatiuni

    OTP Obligatiuni este un fond deschis de investitii denominat în LEI cu o politicã de investiții orientatã preponderent în titluri de stat, obligațiuni emise de emitenți din Europa Centrală și de Est, depozite bancare etc. Fondul isi propune cresterea capitalului pe termen mediu si lung.  Fondul este recomandat investitorilor cu profil de risc mediu.
    Fondul deschis de investitii OTP Obligatiuni ofera potentiale randamente semnificativ mai mari decat cele oferite de produsele clasice de economisire, pe un orizont de timp mediu si lung, dar si accesul la o paleta larga de obligatiuni tranzactionate pe piete europene cu o investitie minima. Perioada recomandata de investitie este de minim 3-5 ani, investitorul avand acces la investitia sa oricand doreste.
    COMISIOANE
    Comision de subscriere: Zero
    Comision de rascumparare: Zero
    Comision de administrare: 1% pe an (0.0833% pe luna).

   3. 3

    OTP Euro Bond

    OTP Euro Bond este un fond deschis de investitii denominat în EURO cu o politicã de investiții orientatã preponderent în obligațiuni emise de emitenți din Europa Centrală și de Est. Fondul va investi in instrumente cu venit fix denominate in EUR, de exemplu obligatiuni corporative, municipale, guvernamentale-garantate de state membre si/sau autoritati publice ale acestora, titluri de stat, depozite bancare si alte instrumente ale pietei monetare.
    Fondul deschis de investitii OTP Euro Bond ofera posibilitatea de accesare a unei palete largi de operatiuni tranzactionate pe multiple piete europene cu o investitie minima, astfel investitorii isi diversifica portofoliul de investitii in EURO.
    COMISIOANE
    Comision de subscriere: Zero
    Comision de rascumparare: Zero
    Comision de administrare: 1.1% pe an (0.0917% / luna).

   4. 4

    OTP Dollar Bond

    OTP Dollar Bond este un fond deschis de investiții cu o politică orientată preponderent în obligaţiuni emise de emintenţi din Europa Centrală şi de Est. Fondul va investi in instrumente cu venit fix denominate in USD, de exemplu obligatiuni corporative, municipale, guvernamentale-garantate de state membre si/sau autoritati publice ale acestora, titluri de stat, depozite bancare si alte instrumente ale pietei monetare.

    Fondul deschis de investitii OTP Dollar Bond ofera potentiale randamente semnificativ mai mari decat cele oferite de produsele clasice de economisire, pe un orizont de timp mediu si lung. Accesand o paleta larga de obligatiuni tranzactionate pe multiple piete europene cu o investitie minima, portofoliul de investitii in USD va fi diversificat.

    COMISIOANE
    Comision de subscriere: Zero
    Comision de rascumparare: Zero
    Comision de administrare: 1% pe an (0.0833% / luna).

     

   5. 5

    OTP Premium Return

    OTP Premium Return este un fond deschis de investiții denominat în LEI cu o politică flexibilă, cu strategii inovatoare de Absolute-Return. Fondul are o politica de investitii flexibila si va investi capitalul obtinut in diferite clase de active, cum ar fi: actiuni, obligatiuni suverane, municipale si corporative, certificate index, instrumente ale pietei monetare. Fondul va putea investi atat in LEI, cat si in alte valute. Acesta este recomandat investitorilor cu profil de risc mediu.
    Datorita alocarii dinamice a portofoliului, fondul deschis de investitii OTP Premium Return isi propune sa realizeze crestere de capital, indiferent de evolutiile pietelor financiare. Prin investitia in OTP Premium Return, investitorii beneficiaza de randamente superioare fondurilor de obligatiuni in conditii de volatilitate mai redusa fata de investitiile in actiuni, dar si de optimizarea raportului intre randamentul potential si riscul asumat pentru o perioada recomandata de minim 1 an.
    COMISIOANE
    Comision de subscriere: 1%
    Comision de rascumparare: Zero
    Comision de administrare: 2% pe an (0.166(6)% / luna).

    .

   6. 6

    OTP Euro Premium Return

    OTP Euro Premium Return este un fond deschis de investiții denominat în EUR cu politica de investiții flexibilă și multiple strategii de Absolute-Return.  Fondul poate investi in toate categoriile de active disponibile pe pietele financiare si de capital, cu respectarea legislatiei in vigoare, mentinand un grad optim de lichiditate. Acesta este recomandat investitorilor cu profil de risc mediu.
    Fondul deschis de investitii OTP Euro Premium Return ofera posibilitatea diversificarii portofoliului in EURO, optimizand raportul intre randamentul potential si riscul asumat, pentru o perioada recomandata de investitie de minim 1 an. De asemenea, investitorul poate beneficia de randamente superioare fondurilor de obligatiuni in conditii de volatilitate mai redusa fata de investitiile in actiuni.
    COMISIOANE
    Subscrierea de unitati de fond se poate realiza in orice zi lucratoare de la sediile distribuitorilor autorizati.
    Comision de subscriere: 1%
    Comision de rascumpare: Zero
    Comision de administrare: 2% pe an (0.166(6)% / luna).

   7. 7

    OTP Global Mix

    OTP Global Mix este un fond deschis de investiții denominat în LEI, cu o politică de investiţii diversificată având investiții în acţiuni româneşti sau străine, obligaţiuni și alte instrumente cu active suport indici bursieri. Fondul va investi pana la 50% in actiuni si fonduri de investitii si pana la 50% in instrumente cu venit fix si ale pietei monetare. Acesta este recomandat investitorilor cu profil de risc mediu.
    Fondul deschis de investitii OTP Global Mix aduce beneficiul unor randamente superioare pe termen mediu si lung in conditii de risc moderat, acces la un portofoliu cu alocare dinamica si diversificata a activelor, cu expunere pe pietele locale si internationale.
    COMISIOANE
    Subscrierea de unitati de fond se poate realiza in orice zi lucratoare de la sediile distribuitorilor autorizati.
    Comision de subscriere: 1%
    Comision de rascumparare: Zero
    Comision de administrare: 2% pe an (0.166(6)% / luna).

   8. 8

    OTP AvantisRO

    Fondul deschis de investiții OTP AvantisRO, denominat în LEI are ca politicã de investitii plasarea resurselor preponderent în actiuni, pânã la un maxim de 95% din activele fondului. Fondul va investi și în obligațiuni, instrumente ale pietei monetare si alte instrumente financiare, în vederea asigurãrii lichiditãtii necesare. Acest fond este recomandat investitorilor cu profil de risc mediu spre ridicat.
    Fondul deschis de investitii OTP AvantisRO ofera posibilitatea investitorilor de a-si diversifica portofoliile in cele mai importante sectoare din economia Romaniei: utilitati, energie, financiar-bancar, etc., beneficiind de potentialul de apreciere al actiunilor romanesti. Accesul la investitie se poate face oricand, chiar daca perioada recomandata de investitie este de 3-5 ani.
    COMISIOANE
    Subscrierea de unitati de fond se poate realiza in orice zi lucratoare de la sediile distribuitorilor autorizati.
    Comision de subscriere: 1%
    Comision de rascumparare: Zero
    Comision de administrare: 3% pe an (0.25% /luna)

Nothing Found